Van Duyn van der Geer naamgever VIDB BusinessCup

Accountantsbedrijf Van Duyn Van der Geer is de komende twee jaar de naamgever van de Voetbal in de Bollenstreek BusinessCup. Het jaarlijkse voetbalevenement is de perfecte combi tussen ontspanning, voetballen met collega’s, en netwerken tussen bestaande en nieuwe klanten.

Het Noordwijkse bedrijf ziet in het toernooi een unieke mogelijkheid de naamsbekendheid in de Bollenstreek te vergroten en te laten zien dat het kantoor een benaderbare partij is voor ondernemers in de Duin- en Bollenstreek. Zaterdag 22 juni vindt de vierde editie plaats van de BusinessCup, dat de komende twee jaar de VIDB BusinssCup ‘powered by Van Duyn van der Geer’ gaat heten. Het toernooi wordt gespeeld op de velden van FC Rijnvogels.

Schrijf je nu nog in! Dat kan via deze link

Meer informatie over Van Duyn Van der Geer? Dat kan natuurlijk ook! Klik dan op deze link.

Inschrijving VIDB BusinessCup 2019 open, nu met 15% vroegboekkorting!

We zijn verheugd dat we ook in het jaar 2019 de VIDB BusinessCup gaan organiseren. Net als vorig jaar zal deze plaatsvinden bij FC Rijnvogels op de Kooltuin. Zet dus 22 juni 2019 alvast in de agenda. En weet je nu al dat je mee gaat doen met je bedrijf? Schrijf je dan snel in want tot 1 februari 2019 ontvang je 15% vroegboekkorting. Nieuwsgierig hoe de VIDB BusinessCup eruit ziet? Check dan hieronder de toffe reportage die we maakten van de editie in 2017.

Vijfde editie VIDB BusinessCup wederom op De Kooltuin

De VIDB BusinessCup is een concept van het platform Voetbal in de Bollenstreek en wordt georganiseerd in samenwerking met BroSports. Vanaf de oprichting van VIDB is het een doel geweest een toernooi als de VIDB BusinessCup te organiseren. We willen namelijk via het voetbal de Bollenstreek zakelijk aan elkaar verbinden. Dit jaar is de vijfde editie van de VIDB BusinessCup. Vier jaar geleden werd deze voor de eerste keer georganiseerd bij Foreholte, daarna jaar was FC Lisse de gastheer en de afgelopen twee jaar vond de VIDB BusinessCup plaats bij FC Rijnvogels. Ook editie vijf strijkt dus neer op de Kooltuin. Het platform VIDB heeft als doel dit evenement de komende jaren steeds verder uit te bouwen zodat het een jaarlijks terugkerende traditie wordt waar voetbal en zaken doen elkaar in een ontspanning en leuke setting elkaar ontmoet.

De VIDB BusinessCup 2019 is powered by Van Duyn Van der Geer