Accountantsbedrijf Van Duyn Van der Geer is de komende twee jaar de naamgever van de Voetbal in de Bollenstreek BusinessCup. Het jaarlijkse voetbalevenement is de perfecte combi tussen ontspanning, voetballen met collega’s, en netwerken tussen bestaande en nieuwe klanten.

Het Noordwijkse bedrijf ziet in het toernooi een unieke mogelijkheid de naamsbekendheid in de Bollenstreek te vergroten en te laten zien dat het kantoor een benaderbare partij is voor ondernemers in de Duin- en Bollenstreek. Zaterdag 22 juni vindt de vierde editie plaats van de BusinessCup, dat de komende twee jaar de VIDB BusinssCup ‘powered by Van Duyn van der Geer’ gaat heten. Het toernooi wordt gespeeld op de velden van FC Rijnvogels.

Schrijf je nu nog in! Dat kan via deze link

Meer informatie over Van Duyn Van der Geer? Dat kan natuurlijk ook! Klik dan op deze link.