De VIDB BusinessCup is een concept van het platform Voetbal in de Bollenstreek en wordt georganiseerd in samenwerking met BroSports. Vanaf de oprichting van VIDB is het een doel geweest een toernooi als de VIDB BusinessCup te organiseren. We willen namelijk via het voetbal de Bollenstreek zakelijk aan elkaar verbinden. Dit jaar is de vijfde editie van de VIDB BusinessCup. Vier jaar geleden werd deze voor de eerste keer georganiseerd bij Foreholte, daarna jaar was FC Lisse de gastheer en de afgelopen twee jaar vond de VIDB BusinessCup plaats bij FC Rijnvogels. Ook editie vijf strijkt dus neer op de Kooltuin. Het platform VIDB heeft als doel dit evenement de komende jaren steeds verder uit te bouwen zodat het een jaarlijks terugkerende traditie wordt waar voetbal en zaken doen elkaar in een ontspanning en leuke setting elkaar ontmoet.

De VIDB BusinessCup 2019 is powered by Van Duyn Van der Geer